Ekologinen konetiskiaine

Ekologinen konetiskiaine

Ekologiset konetiskitabletit - uusi aluevaltaus

Pyykkiä on tässä taloudessa pesty huolella itsetehdyillä ekologisilla pyykinpesuaineilla, mutta nyt on tullut aika siirtyä keittiön puolelle. En tarkoita, että laitan sukat likoamaan keittiön altaaseen, vaan vihdoinkin olemme saaneet ekologisia konetiskitabletteja valikoimaan.  

eco konetiskitabletti ekologinen konetiskiaine ecokoti

Armas isäpuoleni, Kari on ollut miehen mallina minulle talossa jo monia vuosia. Hänen kehuessaan kehittäneensä maailman parhaimmat konetiskitabletit niin onhan niitä kokeiltava.

Ja onhan se uskottava, että ne parhaimmat mahdolliset on.  

Valmistusprosessia seuratessani sivusilmällä, täytyy todeta, että kyllä näihin on käytetty aikaa sekä ajatusta. Huolella valmistettujen konetiskitablettien ansiosta uskallan taatusti pestä koneessa myös kaikista arvokkaimmat ja varjelluimmatkin astiat.  

Myrkytön konetiskiaine kaikille 

Eco™ konetiskitabletti on myrkytön, sekä täysekologinen konetiskiaine. Tabletit ovat hajusteettomia, eivätkä ne sisällä eteerisiä öljyjä. Näin ollen nämä sopivat kaikille, myös herkemmille käytettäväksi. Eco™ konetiskitabletit ei sisällä huuhtelukirkasteita ja sen sisältämä ruokasooda ei kerää kalkkeutumia astianpesukoneeseen tai putkistoihin.

Astiat kannattaa ensin huuhdella, aivan niin kuin käyttäisit normaaleja marketin konetiskiaineita, ennen koneeseen laittamista. Tabletti koneeseen ja tiskiohjelma käyntiin. 

Hieman olin skeptinen alkuun, kun nuo tabletit olivat niin äärettömän söpön pikku karkin näköisiä, että näinköhän lähtee huulipunan jäljet viinilasista.

Kappas kummaa, lähtiväthän ne, ja lautasetkin olivat hohtavan puhtaita.  

Huomasin saman ilmiön, kuin pyykkiä pestessä myrkyttömillä pesuaineilla, että astianpesukone jäi pesun jälkeen todella puhtaaksi ja tuoksu oli äärettömän raikas. 

Astioihin ei myöskään jäänyt pesuainejäämiä, ja mustat lautaset olivat todellakin mustia pesun jälkeen. 

Iloa astioille, ympäristölle sekä silmille 

Konetiskitabletit myydään tyylikkäissä lasipurkeissa, jonka etikettiin meidän oma visualisti, Oona on pusertanut taidonnäytteensä. Oona kertoo myöhemmin itse oman tekstin muodossa yhteistyökuvioistaan Iituliinan kanssa. 

Purkin tyhjetessä, on mahdollisuus ostaa täyttöpakkaus, joka myydään paperipussissa. Pussin voi täytön jälkeen heittää paperinkeräykseen tai työntää vaikkapa saunan uuniin, niin ei roskapussikaan täyty. 

Vahva suositus tällekin tuotteelle, ja jälleen kerran on myönnettävä, että kyllä isänmalli osaa hommansa. Tämäkin tuote tulee jäämään käyttöön tässä kodissa. 

eco konetiskitabletti ekologinen konetiskiaine ecokoti

Suosittelen lämmöllä myös teitäkin kokeilemaan, kuinka puhdasta jälkeä saa käsintehdyllä tuotteella.  Ainiin, huomasithan että tämäkin tuote on saanut avainlippumerkin. 

Eco terveisin, 

Salla  

Seuraava artikkeli Saisiko olla vettä? - Ei kiitos!

Jätä kommentti

Kommentti odottaa ylläpidon hyväksyntää, kiitos!

* Vaadittavat kentät