Siirry eteenpäin
Toimituskulut alkaen 4,99 € ♡ Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille ♡ 100 päivän ilmainen palautusoikeus
ekologinen konetiskitabletti konetiskiaine hajusteeton ecokoti

Ekologinen konetiskiaine

Ekologiset konetiskitabletit - uusi aluevaltaus

Pyykkiä on tässä taloudessa pesty huolella itsetehdyillä ekologisilla pyykinpesuaineilla, mutta nyt on tullut aika siirtyä keittiön puolelle. En tarkoita, että laitan sukat likoamaan keittiön altaaseen, vaan vihdoinkin olemme saaneet ekologisia konetiskitabletteja valikoimaan.  

ekologinen konetiskitabletti konetiskiaine hajusteeton ecokoti

Armas isäpuoleni, Kari on ollut miehen mallina minulle talossa jo monia vuosia. Hänen kehuessaan kehittäneensä maailman parhaimmat konetiskitabletit niin onhan niitä kokeiltava.

Ja onhan se uskottava, että ne parhaimmat mahdolliset on.  

Valmistusprosessia seuratessani sivusilmällä, täytyy todeta, että kyllä näihin on käytetty aikaa sekä ajatusta. Huolella valmistettujen konetiskitablettien ansiosta uskallan taatusti pestä koneessa myös kaikista arvokkaimmat ja varjelluimmatkin astiat.  

Myrkytön konetiskiaine kaikille 

Ecokoti® Konetiskitabletti on myrkytön sekä täysekologinen konetiskiaine. Tabletit ovat hajusteettomia, eivätkä ne sisällä eteerisiä öljyjä. Näin ollen nämä sopivat kaikille, myös herkemmille käytettäväksi. Ecokoti® konetiskitabletit eivät sisällä huuhtelukirkasteita ja sen sisältämä ruokasooda ei kerää kalkkeutumia astianpesukoneeseen tai putkistoihin.

Astiat kannattaa ensin huuhdella, aivan niin kuin käyttäisit normaaleja marketin konetiskiaineita, ennen koneeseen laittamista. Tabletti koneeseen ja tiskiohjelma käyntiin. 

Muista käyttää myrkyttömien konetiskitablettien kanssa huuhtelukirkastetta! Näin takaat parhaimman mahdollisen pesutuloksen. 

Hieman olin skeptinen alkuun, kun nuo tabletit olivat niin äärettömän söpön pikku karkin näköisiä, että näinköhän lähtee huulipunan jäljet viinilasista.

Kappas kummaa, lähtiväthän ne, ja lautasetkin olivat hohtavan puhtaita.  

Huomasin saman ilmiön, kuin pyykkiä pestessä myrkyttömillä pesuaineilla, että astianpesukone jäi pesun jälkeen todella puhtaaksi ja tuoksu oli äärettömän raikas. 

Astioihin ei myöskään jäänyt pesuainejäämiä, ja mustat lautaset olivat todellakin mustia pesun jälkeen. 

Iloa astioille, ympäristölle sekä silmille 

Konetiskitabletit myydään tyylikkäissä lasipurkeissa, jonka etikettiin meidän oma visualisti, Oona on pusertanut taidonnäytteensä. Oona kertoo myöhemmin itse oman tekstin muodossa yhteistyökuvioistaan Iitulinan kanssa. 

Purkin tyhjetessä, on mahdollisuus ostaa täyttöpakkaus, joka myydään paperipussissa. Pussin voi täytön jälkeen heittää paperinkeräykseen tai työntää vaikkapa saunan uuniin, niin ei roskapussikaan täyty. 

Vahva suositus tällekin tuotteelle, ja jälleen kerran on myönnettävä, että kyllä isänmalli osaa hommansa. Tämäkin tuote tulee jäämään käyttöön tässä kodissa. 

eco konetiskitabletti ekologinen konetiskiaine ecokoti

Suosittelen lämmöllä myös teitäkin kokeilemaan, kuinka puhdasta jälkeä saa käsintehdyllä tuotteella.  Ainiin, huomasithan että tämäkin tuote on saanut avainlippumerkin. 

Eco terveisin, 

Salla  

Edellinen artikkeli Muutoksen murroksessa
Seuraava artikkeli 5 tapaa olla ekologinen

Kommentit

Jaana Honkanen - April 21, 2021

Hei
Olisin kiinnostunut jälkeenmyynnistä. Meillä on M-market Lapinkylässä, Kirkkonummella. Voitko laittaa infoa spostiin

Pete - January 11, 2020

Hei Milja, ompahan kyllä ihmeellisen viisasta “automatiikkaa” koneessasi, kun osaa olla sekoammatta nuolijalla putsatuista astioista ja taas sekoaa huuhdelluista.

Milja - November 22, 2019

“Astiat kannattaa ensin huuhdella, aivan niin kuin käyttäisit normaaleja marketin konetiskiaineita,”
Mistähän tämä on keksitty – astioitahan ei nykyään todellakaan suositella huuhdeltavaksi ennen koneeseen laittamista. Se sekoittaa nykyaikaisen koneen automatiikan luulemaan astioita puhtaammiksi kuin ovatkaan. Astiat on parempi kaapia puhtaaksi. (Nuolija tiskialtaan tienoilla on kätevä.)
Ainoa poikkeus on pahasti kuivuneet tai kiinni palaneet liat, joille huuhtelu ei vielä tee mitään vaan jotka pitää ihan liottaa

Anna - November 22, 2019

Täällä myös yksi uusi konetiskitablettien tyytyväinen käyttäjä. Odotin paljon ja olen saanut vastinetta odotuksilleni :) Tiskit ovat tosi puhtaita ja tuntuu helpottavalta, kun ei tarvitse miettiä myrkkyjä. Purkki sydäntabletteineen on lisäksi niin nätti, että näistähän saa mainion joululahjan kavereille!

Mia - November 7, 2019

Moi! Täällä yksi uusi ja todella tyytyväinen konetiskitabletin käyttäjä. Ei enää “pesuaineen hajupöllähdystä” luukkua avatessa! Ja puhdasta tulee. Jaoin jo omistani “näytteitä” ystäville, kun oon niin innoissani tästä. Kiitos!

Jätä kommentti

Käymme kommentit läpi ennen niiden julkaisua.

* Vaaditut kentät

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods