Siirry eteenpäin
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9.-2.10. ♡
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9. - 2.10. ♡
Jälleenmyyjän terveiset

Jälleenmyyjän terveiset

Jälleenmyyjäverkostomme on meille erittäin tärkeä, ja he kuuluvat luonnollisesti osaksi meidän ecokoti perhettämme. Kyselimme kuulumisia ja millaisilla fiiliksillä on yksi meidän luotto jälleenmyyjistä, EkoAarreKaupan Tanja&Antti ollut matkassamme. 

Selvästi tunne on molemminpuolinen kun sanon, että yhteistyö on sujunut erinomaisesti, ja tästä on hyvä jatkaa yhteistä matkaa eteenpäin. 💚

Ihana aarreaitta kauniissa Mikkelissä

Terveisiä ecokodin jälleenmyyjiltä Mikkelistä, EkoAarreKaupasta!

EkoAarreKauppa on kahden hengen, Tanjan Ja Antin, v. 2018 perustama pieni perheyritys 😊. Aloitimme syksyllä 2018 verkkokauppiaina ja nykyään meillä on verkkokaupan lisäksi myös vähintään parina päivänä viikossa auki oleva kivijalkamyymälä Mikkelissä.

EkoAarreKaupassa me myymme Wanhoja Aarteita ( antiikki-, retro-, vintage-, yms. vanhoja tavaroita ), sekä kotimaisia ekologisia tuotteita, kuten luonnonkosmetiikkaa, ekosiivous- ja kodinhoitotuotteita.

Valikoimasta löytyy myös käsintehtyjä tuotteita, kuten koruja ja takomotuotteita sekä luonnontuotteita.

Kotimaisuus, kierrätys, ekologisuus ja luonnonmukaisuus ovat arvoja, jotka näkyvät vahvasti kaupassamme.

Ecokodin jälleenmyyjinä olemme toimineet keväästä 2020 saakka. Törmäsimme ecokotiin ensimmäistä kertaa somen ihmeellisessä maailmassa, varmaankin Instagramissa ja kiinnostuksemme heräsi välittömästi, koska tässä vaiheessa olimme juuri etsimässä täydennystä ekosiivous-tuoteryhmäämme.

Ecokoti tuntui heti mieluisalta vaihtoehdolta, koska toimivathan he melkein ”naapurissamme” Varkaudessa, ovat pieni perheyritys, arvot kohdallaan ja lisäksi heillä tuntui olevan reipas ja rehellinen tekemisen meininki. Lisäksi ecokoti® Tuoteperheen valikoima vakuutti meidät monipuolisuudellaan.

Niinpä Antti otti puhelun ecokodin Miralle ja yhteistyömme lähti käyntiin. 😊

Yhteistä hyvää tekemässä 

Heti alusta saakka koimme, että meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi joukkoon mukaan ja meitä jälleenmyyjiä arvostetaan. Yhteistyö on toimivaa, tieto kulkee sähköpostin välityksellä ja aina voi myös soittaa.

Jälleenmyyjien verkkosivuilta löytyvät lisäksi selkeät ohjeet jälleenmyyntiin, tuotekuvat ja kaikki tarvittava tieto. Ilmapiiri on kaikin puolin lämminhenkinen ja kannustava, myös kuulumisia kysellään säännöllisesti.  

Ecokodin oma markkinointi on tehokasta ja tuotteet ovat selkeästi saavuttaneet näkyvyyttä koko ajan enemmän. Asiakkaat ovat löytäneet ecokodin tuotteet myös meiltä todella hyvin ja edelleen koko ajan paremmin. Asiakaspalaute on ollut todella positiivista.

Olemmekin erittäin tyytyväisiä ecokodin jälleenmyyjiä!

Myös omaan käyttöön ecokodin tuotteet ovat toki päässeet. Pyykit me pesemme ecokoti® Pyykkipulverilla ja pyykkietikka on meillä myös jatkuvassa käytössä.

Ecokoti® Yleispesutiivisteellä ja siivoussuihkeilla puhdistuu sekä koti, että myymälämme. Perheessämme on lemmikkikissa Severi, jonka vuoksi myös haluamme ehdottomasti käyttää kotona mahdollisimman turvallisia puhdistustuotteita.

Ecokoti® Konetiskijauhe on löytänyt meillä aivan erityisen käyttötarkoituksen ja luottotuotteen aseman. Sillä nimittäin lähtee aivan loistavasti puhtaaksi mm. pinttyneet taidelasimaljakot, joita myymme.

Ei muuta kun huuhtelu, maljakko täyteen lämmintä vettä ja konetiskijauhetta sekaan, yön yli liotus ja puhdasta tulee!

Suosittelemmekin aivan vilpittömästi myös omasta kokemuksestamme näitä luonnollisia ja myrkyttömiä ecokoti® Tuotteita ihan jokaiseen kotiin!

Verkkokauppaamme pääset kurkkaamaan osoitteessa: www.ekoaarrekauppa.fi

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista!

Myymälämme osoitteessa Juvantie 41, 50170 Mikkeli palvelee:

Ti & Ke klo 11-17

 + sopimuksen mukaan. Extra-aukioloajoista ilmoittelemme googlessa ja somessa.

Aurinkoista kesän jatkoa ja lämpimästi tervetuloa kaupoille!

Ekoaarrekauppiaat Antti & Tanja

Edellinen artikkeli Arvokas oppi, jonka sain Netflixiä katsoessa
Seuraava artikkeli Miksi vaihtaisin ekologiseen pyykinpesuaineeseen?

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods