Jotain omaa ja jotain lainattua

Jotain omaa ja jotain lainattua

Uusia ideoita ja tuotteita puskee taas sitä vauhtia kauppaan, ettei meinaa mukana kestää. Ihmisen mieli on yllättävänkin kekseliäs, kun sille malttaa antaa mahdollisuuden lähteä rönsyilemään. Jokaisella meillä on omat keinomme kaivella mielen sopukoista ideoita. Osa tarvitsee täydellisen hiljaisuuden ja rauhan, kun taas itse kuulun siihen kastiin, joka tarvitsee monta kuppia vahvaa kahvia, mukava asento sohvalla ja musiikkia niin kovalla, että naapuritkin kuulevat 

Idea kun saadaan synnytettyä, hankitaan äkkiä jostain kynää ja paperia, ettei ajatus vaan pääse karkailemaan. Vihko kainalossa kipitetään hirmusta kyytiä toimistolle testipatojen ääreen ja laitetaan uudet koe-erät tulille. Ja meidän eco  tuoteperheen tuotteitahan testataan, monta kertaa. Nämä testiajot eivät kuitenkaan vain rajoitu meidän omaan perheen sisälle, vaan testituotteita viljellään tasaisesti kaikille sukulaisille, ystäville ja kummin kaimoille. Mutta suuressa roolissa vasta ovatkin te, rakkaat asiakkaamme. 

Asiakaspalaute lahjana 

Haimme jokunen aika sitten vapaaehtoisia koekaniineja eco perheeseemme ja saimmekin yhteydenottoja runsain määrin. Pyrimme lähettämään kaikille pieniä testipakkauksia aina, kun uusi tuote on läpäissyt meidän oman seulan ja siitä on hioutunut sellainen, jota oikeasti voisi kuvitella kotona käytettävän. Kaikki palaute on kultaakin arvokkaampia, tulisiko tuotetta vielä jatkojalostaa jotenkin ennen kuin se kaupan hyllylle asti pääsee. Ihminen on tunnetusti erittäin itsekriittinen omia keksimiä tuotteita kohtaan ja siksi ulkopuolisten ihmisten mielipide merkitsee paljon.  

Viimeisin lisäys meillä taisikin olla meidän ihana taskuroskis/säilytysrasia. Mediassa on ollut runsaasti esillä erityisesti tupakan tumppien määrä luonnossa ja vesistöissä ja haluamme jälleen kantaa kortemme kekoon. Rasiassa on ilmatiivis kansi, joten se soveltuu vallan mainiosti esim. niitten tumppien säilytykseen matkalla, jahka roskis nenän eteen tupsahtaa. Tätähän voi siis tietenkin ostaa myös te, ketkä ette polta, ja rasiassa voi säilyttää matkalla lääkkeitä, pinnejä, pompuloita, vanupuikkoja, mitä ikinä mieleen vaan juolahtaa.  

taskuroskis pieni roskakori matkalle ecokoti

Yksin ei pärjää kukaan 

Kaikkia tuotteitahan me emme vielä ainakaan osaa, tai ei ole sellaisia välineitä millä niitä voitaisiin valmistaa. Meillä on kuitenkin joukossa monta ihanaa tavarantoimittajaa, joiden jälleenmyyjinä meillä on kunnia olla. Esimerkkinä voin esitellä uusimman lisäyksen perheeseemme, Nurme.  

nurme palasaippuat ecokoti

Nurme on virolainen perheyritys, joka valmistaa mm. palasaippuoita, sekä shampoota. Kriteerit meillä on aina hyvin tiukat ennen kuin lähetään jälleenmyyntiä harjoittaa jollekin yritykselle. Emme halua joukkoomme sellaisia yrityksiä, jotka eivät omaa samaa ideologiaa kuin me itse. Nurmen tuotteet ovat valmistettu puhtaista, luonnollisista raaka-aineista luontoa kunnioittaen.  

Joku voi ihmetellä, miksi suomalainen verkkokauppias on valinnut virolaisen yrityksen, yhteistyöhön. Vastaus tähän on yksinkertainen. Elämää ja osaamista löytyy myös Suomen rajojen ulkopuolelta.  

Luin ensimmäistä kertaa Nurmen tarinaa ja ihastuin täysin heidän ajattelutapaansa luonnonmukaisista tuotteista. Ja se hetki, kun pääsi itse kuuraamaan heidän saippuoilla itseään oli kertakaikkisesti taivaallinen. Olisi sääli jättää niinkin hienot tuotteet vaan tuonne lätäkön taakse notkumaan. Haluamme myös pienyrittäjä tukea mahdollisimman monta muuta pienyrittäjää, kansalaisuudesta huolimatta.  

ipuro huonetuoksut ecokoti

iPuro- huonetuoksut olivat ensimmäisiä tuotteitamme verkkokaupassamme ja ne ovat kyllä tulleet jäädäkseen. Me itse olemme olleet tuoksujen kestävyyteen ja laatuun erittäin tyytyväisiä, mutta myös meidän asiakkaamme. iPuron -tuoksut valmistetaan tarkan laadunvalvonnan alla Euroopassa ja tuoksuissa on käytetty vain luonnollisia ainesosia. Puhtaat, raikkaat tuoksut kuuluvat ehdottomasti meidän ideologiaamme myös.  

Valikoima tulee varmasti kasvamaan jatkossa myös jälleenmyynti osastolla, jahka vain aina sopivia yrityksiä joukkoomme löytyy. Ihminen ei pärjää yksin liike-elämässäkään ja yhteistyö on erityisen tärkeää yritysten välillä.  

Ihanaa kesän jatkoa kaikille ja pidetään huolta toisistamme <3 

 

Eco terveisin, Salla 

Edellinen artikkeli Ekologinen konetiskiaine
Seuraava artikkeli Saisiko olla vettä? - Ei kiitos!

Jätä kommentti

Kommentti odottaa ylläpidon hyväksyntää, kiitos!

* Vaadittavat kentät