Siirry eteenpäin
Toimituskulut alkaen 4,99 € ♡ Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille ♡ 100 päivän ilmainen palautusoikeus
Miksi myrkytön astianpesuaine?

Miksi myrkytön astianpesuaine?

Kuten jo tuossa kuukausi sitten lupailin, on meillä seuraavaksi aiheena myrkyttömät konetiskiaineemme.

Puhuttaessa konetiskiaineista, ei ongelma piile niinkään välttämättä iho-ongelmissa. Toista ovat sitten nämä hajusteyliherkkyys asiat.

Henkeä ei ahdista kylpyhuoneen puolella, mutta mitäpä tapahtuukaan kun siirrytään keittiöön ja astianpesukone on juuri lopettanut iloisen ujelluksensa.

Itse aikoinaan meinasin tukehtua siihen löyhkään, joka koneesta tuli. Pistävät kemikaalin hajut levisivät pitkin keittiötä, ja tuntui että ruokakin alkoi maistumaan siltä, vaikka ollakseen puhtaalta lautaselta sitä kohti suuta laitteli.

"Täytyy myöntää, että olin vähän epäileväinen. Astianpesuaineet kun ovat niin pahoja myrkkyjä. Kai niiden sitten pitääkin olla että tulee puhdasta?Yksi tabletti, eco-ohjelma 60 c ja itse tehty kirkaste - tulee loistavan puhdasta koko koneellisesta! Kirkaste on superhelppo tehdä itse ja puhdistuu konekin samalla. Täys kymppi!"

Yllä mainittua asiakaspalautetta on aina suuri ilo saada ja täytyy myöntää rakas asiakkaamme, niin olin minäkin kovin epäileväinen alkuun. Varsinkin kun astioitten esihuuhtelu ja huuhtelukirkasteen käyttö oli täysin ennen kuulumatonta käytöstä omassa kodissani.

Miten myrkytön astianpesuaine toimii?

Näin jälkeenpäin ajateltuna kuitenkin käytän vallan mielelläni hetken lautasten huuhteluun ennen koneeseen laittamista. Tiedän varmasti, että koneen luukun pesun jälkeen avatessa ei tarvitse ensimmäisenä juosta rykimään keuhkoja pihalle hajusteiden takia.

Joku voi tässä vaiheessa miettiä, voiko sen esihuuhtelu vaiheen skipata ja heittää vaan astiat koneeseen.

Voi, mutta sitten ei kannata ihmetellä jos puurokikkare pyörii vielä pesun jälkeen lautasessa.

Meidän konetiskitablettimme -sekä jauheemme ovat täysin myrkyttömiä, eivätkä sisällä lainkaan kaupan tablettien lailla miljoonaa eri kemikaalia jotka räjäyttävät lian mennessään. Tämäkin on vain makukysymys, haluaako jatkaa kemikaaliseosten käyttöä astioissaan, vai käyttää tovin esihuuhteluun ja vaihtaa myrkyttömään versioon.

Toinen asia josta jo mainitsin on tuo huuhtelukirkasteen käyttö. Tästäkin olen kuullut kysyttävän onko sitä pakko käyttää.

- Ei. Mitään ei ole pakko käyttää.

Mutta lopputulos ei taaskaan ole välttämättä se paras mahdollinen, jonka eteen ollaan tehty valtavasti töitä. Ja tehdään vielä jatkossakin lisää suunnittelutyötä, koska joka asiassa voi kehittyä entisestään!

Otetaan tiukka yhteenveto lopuksi: 
  • esihuuhtelu astioille
  • astianpesukoneen säiliö täyteen huuhtelukirkastetta, ja muistetaan sitä säännöllisesti lisäillä sinne 
  • käyttöön vähintään 50°C pesuohjelma, koska rasva ei liukene alhaisissa lämpötiloissa 
  • lopuksi sydämeen puristettu myrkytön, kotimainen konetiskitabletti 

Tällä tavoin on taattu pääsy euforian rajamaille. Kuten erästä ihanaa asiakastamme lainatakseni:

"Ihanaa, kun tiskikonetta tyhjätessä tietää nurin kääntyneisiin kippoihin jääneen veden olevan myrkytöntä. Myös tuoksuttomuus, puhtauden tunne hienoa. Astiat lähtivät puhtaiksi, etikkavesi kirkasteena. Nopea toimitus ja kaikinpuolinen asiakkaan huomiointi +++++ Kiitos tästä tuotteesta, tuli meille jäädäkseen."

Onko myrkytön astianpesuaine kallista?

Kuten tätä hinta asiaa pohdittiin jo pyykkipulverin kanssa, avataan sitä myös rakkaiden konetiskiaineidemme kohdalla. Aiemmin mainittu hintojen alennus koski siis myös näitä suloisuuksia.

Konetiskitablettimme saat ostettua samantyylisessä 500g:n lasipurkissa, aivan kuten pulverinkin. Purkki sisältää 25kpl konetiskitabletteja, hinta 16,90€, joten näin ollen hintaa jää 67snt/pesukerta.

Arvaat varmaan jo miten tämä homma etenee tästä? Täyttöpakkauksia löytyy tuttuun tapaan 25kpl:n ja 100kpl:n reilupakkauksen muodossa. Kaikki meidän tuotteiden täyttöpakkaukset toimitetaan paperipusseissa, joten täytön jälkeen voit huoletta kierrättää sen lehtien mukana, tai tuikata saunan uuniin sytykkeeksi.

Kuinka kätevää voikaan olla!

25kpl:n täyttöpakkaus maksaa 12,90€, joten yhden koneellisen hinnaksi jää 51snt/pesukerta. Vaan mitä tapahtuu kun ostetaan kerralla 100 tablettia, jonka hinta on 37,90€? Hintaa jää vaivaiset 37snt/pesukerta, mitäää!

Jälleen huomataan ettei kotimainen, laadukas käsityö sitten kuitenkaan mahdottomia maksa. Se vain toimii erinomaisesti, näyttää hyvältä hyllyssä ja äiti Maa muistaa sinua iltarukouksissaan.

Kaikki ei kuitenkaan konetiskitablettien ystäviä ole, vaan ei hätää! Valikoimasta sattuukin löytymään konetiskijauhetta. Tuote sisältää täsmälleen samat ominaisuudet kuin tuo meidän tabletti, sillä se on tehty tablettien hionta vaiheessa kertyvästä jauheesta.

Kaikki hyöty iloksi mikä vain irti lähtee!

Konetiskijauheemme lasipakkaus myydään 700g:n purkeissa ja hintaa sillä on 19,90€. Pakkauksella peset 40-50 kertaa astiasi, joten pesukerralle tulee jälleen hintaa n. 44snt/koneellinen.

Siirtymällä taas jatkossa paperiseen täyttöpakkaus versioon, 700g:n pakkaus maksaa 15,90€ eli n. 35snt/pesukerta. Ostaessasi jälleen kerralla enemmän, säästät rahapussin nyörejä ja 2,5kg konetiskijauhetta maksaa 47,90€. Peset tällä astioitasi 150-165 kertaa ja hintaa jää koneelliselle n. 30snt/pesukerta.

Uskomatonta, mutta totta!

Toki sanotaan ettei kaikkea kannata uskoa mitä netissä kirjoitellaan, ja haluankin tarjota sinulle varovaisen vaihtoehdon sanojeni saatteeksi.

Meiltä saat ostettua konetiskitableteista tutustumispakkauksen samaan tyyliin, kuin pulverin ja etikan kanssa. Kyseinen testipussi maksaa tutun 5€, ja sillä pääsetkin jo mainioon alkuun ja kokeilemaan tuotettamme.

Ensi kuussa taas uudet aiheet ja nyt lähdetään vielä nauttimaan näistä ihanista kesäpäivistä!💚

Eco terveisin,

Salla

Edellinen artikkeli Hyötyvinkit arkeen
Seuraava artikkeli Miksi myrkytön pyykinpesuaine?

Jätä kommentti

Käymme kommentit läpi ennen niiden julkaisua.

* Vaaditut kentät

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods