Siirry eteenpäin
♡ Toimitus alkaen 4,99 € | Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille | 100 päivän ilmainen palautusoikeus ♡
ecokoti tuoteperhe ekologiset pesuaineet

Muutoksen murroksessa

Olemme eläneet taas jänniä aikoja ecokodin taustatiloissa. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tuotteitamme, ja tärkeässä osassa ovat jälleen kerran meidän asiakkaat sekä heidän toivomukset.  

Siitähän se ajatus sitten lähti...

Aloitetaan pyykkietikastamme. Monet muodonmuutokset läpi käynyt veteraanimme on vihdoinkin saanut ympärilleen arvoisensa pakkauksen. Kyllä sitä valmista pulloa ihasteltiinkin pitkään, kun lopputulos oli valmis. 

Mikä onkaan tuo ylvääseen mustaan pukuun verhoutunut, rusetti kaulassa keimaileva ihanuus? 

täysekologinen pyykkietikka huuhteluaine ecokoti

Entiset pyykkietikka pullomme on ollut kierrätettävästä PET-muovista valmistettuja. Kierrätys tietysti kunniaan, mutta kun kovasti haluaisimme päästä kohti kestävämpää ratkaisua, sekä vähentää sitä ainaista muovin käyttöä.  

Markkinoilla käydessämme ja muuallakin ihmisiä tavatessamme, moni asiakkaista esitti pienoisen toiveen lasipulloista, juurikin sen kestävyyden takia.  

Nykyiset pullomme ovat siis tehty lasista ja etiketit ovat niin kauniita, että näitä kehtaa todellakin pitää esille hyllyssä.

Lasipullot kestävät huomattavasti pidempään käyttöä ja halutessasi voit tulla käymään meidän luonamme täällä Varkauden tuotantopuodilla täyttämässä pulloasi hintaan 9,50€.  

Verkkokaupan kautta tilatut pyykkietikat, sekä kaikki lasipakkauksissa olevat tuotteemme pakkaamme huolellisesti kierrätettäviin pakkausmateriaaleihin, jotta saat varmasti tilauksesi ehjänä perille asti.  

Etikkapullon ja lasipakkausten myötä syntyi idea uudesta etiketistä!

Yhteistyökumppani Iisa Amanda

Kun kerta päätettiin tuotteiden pakkaukset vaihtaa, niin tulihan niiden ulkonäköäkin muuttaa parempaan suuntaan!

Saimme Iisa Amandan yrityksestä Iitulina yhteistyökumppaniksemme etiketti-projektiin, ja etikeissä näkyvä mandala-kuvio onkin hänen suunnittelema! Iisa Amanda ylläpitää sisustusnettikauppaa osoitteessa www.iitulina.fi jossa myydään ekologisista materiaaleista käsintehtyjä tuotteita. 

Voit käydä tutustumassa Iitulinan tuotteisiin heidän verkkokaupassaan tai Instagramissa.

Mandala-kuvio sopi hyvin meidän ajatusmaailmaan niin kauniista pakkauksesta, että sitä sopii pitää reilusti esillä! Logomme vihreä väri yhdistettynä kuvioon ja mustaan taustaan antoi ecokoti tuoteperheellemme täydellisen kontrastin!

Emme voisi olla enempää tyytyväisiä!

Katseen kestävä pyykkipulveri

Mutta eipä meidän pyykkipulveri kalpene laisinkaan tämän kaverinsa pyykkietikan rinnalla. Valikoimastamme saa nyt kauniissa lasipurkissa olevan pyykkipulverin, ja siihen on tarjolla myös täyttöpakkaus. 

Vanhat tutut tuoksut ovat säilyneet valikoimassamme, eli hajusteeton, sitruunaruoho sekä laventeli. Lasipurkki on myöskin verhoiltu tyylikkääseen mustaan etikettiin pyykkietikan lailla, ja tässä onkin bonuksena rusetissa roikkuva mittalusikka.  

Nyt ei tarvitse enää kaivella vanhoja ruokalusikoita kaapin perukoilta mittauspuuhiin.  

täysekologinen pyykkipulveri ecokoti

Annostelu-ohje säilyy samana kuin ennenkin eli 1-2rkl pesupalloon tai pesuainelokeroon. Tässä tapauksessa 1-2 mittalusikallista koneeseen ja eikun pyykit pyörimään.  

Kun olet hankkinut tämän kauniin lasipurkin koristamaan hyllyäsi, voit jatkossa valita hieman edullisemman vaihtoehdon, paperipussissa myytävän täyttöpakkauksen.  

ecokoti täysekologinen pyykkipulveri laventeli

Täyttöpakkauksen materiaali on kierrätettävää paperia, joten voit heittää sen paperinkeräykseen, tai vaikka polttaa saunan uunissa.  

On tämä helppoa, eikä jätä mitään jälkeensä! 

Mitään ostopakkoa ei tietysti ole, eikä sovi minun luonteeseen tavaran tyrkyttäminen, joten täyttöpakkauksen voit ostaa myös, mikäli sinulta löytyy jonkin oma säilytyspurkki pyykkipulverillesi.  

Uudet etiketit löytyvät myös muista ecokoti tuoteperheen tuotteiden pakkauksista. Tutustu ihmeessä tarkemmin valikoimaan! 

Edellinen artikkeli Ekologinen elämä meillä
Seuraava artikkeli Ekologinen konetiskiaine

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods