Siirry eteenpäin
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9.-2.10. ♡
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9. - 2.10. ♡
pyykkipulveri ekologinen pyykinpesuaine pyykinpesujauhe ecokoti

Näin käytät ekologista pesuainetta

Artikkeliin päivitetty uudet linkit 9.6.2022

Ekologisen pesuaineen ihanuus on juuri siinä, että sitä voit käyttää monella tavalla ja koskea käsin. Toisin sanoen käyttömukavuus on melko lailla täydellinen.

Tästä on saatu ihanaa asiakaspalautetta, ettei huoli pelätä paljaalle iholle pesuaineen joutumista.  

Kuinka ekologista pesuainetta käytetään?

Kysymykseen törmäämme aina silloin tällöin, kuinka ekologista pesuainetta käytetään? Siitäpä sain ajatuksen kirjoittaa tekstin ja hieman avata asiaa. 

Kuinka ekologinen pyykkipulveri toimii? 

Itseasiassa ei se ole sen ihmeempää kuin mikä tahansa pyykkipulveri, siis käytöltään. Ominaisuuksillaan sen eroaa kyllä varsinkin paljon. 

Tuolla aiemmassa artikkelissa kerroin tahranpoistosta ja Oona on kirjoittanut loistavan esittelyn, mitä on ecokoti® Pyykkipulveri.

Paneudutaan me tässä tekstissä nyt vain siihen, kuinka pyykkipulveria käytetään. 

Siihen on oikeastaan kaksi tapaa. Laittaa pesuaine koneen pesuainelokeroon 1-2 rkl tai sinne pesupalloon sama määrä 1-2 rkl. Pyykit pestään halutulla ohjelmalla. 

Ecokoti pyykkipulveri sopii käytettäväksi 30-90°C asteessa.

Joskus pyykkiä voi syystä tai kolmannesta pesemään 30°C asteessa. Ekologinen pesuaine toimii siinäkin oikein loistavasti. Ehkä kuitenkin suosittelen hieman auttamaan pesupulveria liukeamaanTämä vain ihan siitä syystä, että veden lämpötila on kovin alhainen. 

Vaikka tuotteessamme ei ole mitään kemiallista ainetta ja, että se liukeaa todella herkästi, siitäkin huolimatta se kannattaa nesteyttää. 

Ekologista pesuaineesta voi heittää viimeisenkin huolen, että se sakkaantuisi koneen osiin ja rikkoisi sen. Ecokoti pyykkipulveri liukeaa herkästi ja varsinkin siellä pesukoneessa. Siitä ei jää mitään jälkiä pesuainelokeroon taikka muuallekaan koneeseen. 

Ekologinen tahranpoisto.

Nesteyttäminen tahranpoistoon on loistava. Saat hierottua pesuaineen suoraan ja saat täsmä pesua tahralle.

Ei pesuaineesta täysin nestemäistä vettä saa mitenkään, kyllä se enemmän on tällaista tahnamaista. 

pyykkipulveri ekologinen pyykinpesuaine pyykinpesujauhe ecokoti

Tahnamaisesta puheen olleen saimme viime viikolla aivan ihanan viestin.

Siellä oli meidän asiakas keksinyt ns. sulattaa koko pakkauksen. Hän kirjoitti pyykin puhdistuvan jopa paremmin sen jälkeen. 

Utelias luonteeni piti huolen, että tottahan tuo piti minunkin koittaa.  

Otin pakkauksen ja unohdin sen hetkeksi lämpöiseen. Tämän vinkin sain asiakkaalta ja toimii todella näppärästi ja vaivattomasti. Seuraavana päivä tuo asiakkaan kertoma tahna oli pakkauksessa ja toden totta pyykki puhdistuu ikään kuin paremmin. 

Tippa riittää...

Tahranpoistoon tehdessä tahnaa, tiputa tippa vettä pesupulveriin. Se ei todellakaan vettä tarvitse paljoa, tippa riittää.

Kirjoitin asiakkaalle viestiä takaisin ja pohdiskelin, etteipä tuota todellakaan missään voi sanoa, etteikö aina voisi pyykkiä pestä sillä tahranpoistoon ajatellulla tahnalla. 

Joskus tulee asioita mietittyä varsin yksioikoisesti. 

Mikäli ei pidä taikka halua käyttää pesupulveria tuommoisena tahnana niin silloin, aivan kuin pakkauksessa kerrotaan, säilytä pesuaine kuivassa ja viileässä.

Silloin se on aina käytettävissä enemmän perinteisen näköisenä tällaisena pesupulverina. 

pyykkipulveri ekologinen pyykinpesuaine pyykinpesujauhe ecokoti

Käyttötapoja on siis monia ja ominaisuuksia vielä enemmän. 

Tämä juttu on varmasti niitä käyttäjän maku asioita. Toinen haluaa sen pesupulverina ja toinen pesutahnana. 

Pilalla ei ole kumpikaan ja toisaalta ei huoli jännittää niitä alhaisia lämpötiloja, jos pesupulverin pitää tahnana. Pyykistä tulee varmasti puhdasta. 

Raikasta pyykkiä olipa ekologinen pesuaine pulveria tai tahnaa! 

Terkuin, Mira 

Edellinen artikkeli Monipuolinen pyykkietikka
Seuraava artikkeli Miksi ekologinen pyykinpesuaine?

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods