Siirry eteenpäin
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9.-2.10. ♡
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9. - 2.10. ♡
Perhosia ja markkinahuveja

Perhosia ja markkinahuveja

On taas aika pakata tämän hetkinen elämä laatikkoon ja lähteä tien päälle.  

Muutama uneton yö, sata kuppia kahvia, kramppeja sormissa, lukematon määrä työtunteja ja valtava perhoslauma vatsassa siivittää auringon saattelemaa matkaamme kohti Jyväskylää.  

Aloittelevan verkkokaupan on hyvä myös jalkautua välillä ihmisten ilmoille tietokoneen ruudun äärestä.

Käydään ikään kuin tutustumassa asiakkaisiin ja näyttäytymässä että hei, me ollaan ihan oikeita ihmisiä ketkä täällä kirjoittelee ja teille paketteja maailmalle lähettelee.  

Tämän viikonlopun agendana oli Jyväskylän Wemmi -kevätmarkkinat. 

wemmi_kevätmarkkinat_ecokoti

Harjoitus tekee mestarin

En ole koskaan ollut perheestämme se aktiivisin myyjätär, tai saatikka erityisen hyvä ylipäätään puhumaan vieraille ihmisille.

Uudet ihmiskontaktit jännittävät suuresti ja yleensä on mahalaukussa sellaiset perhosten karkelot viimeisenä iltana ennen markkinoita, ettei tiedä miten perin sängyssä olisi tipahtamatta.  

Mutta se ei tarkoita, ettenkö nauttisi suuresti näistä tapahtumista. Jos tällä työllä, ja näillä markkina reissuilla ei olisi mitään väliä, ei se herättäisi minussa mitään tunnetiloja, eikö?  

Perheemme muut jäsenet taas puolestaan loistavat puheenlahjoillaan ja keksivät tuosta vaan jutun juurta jokaisen ohikulkijan kanssa. Minä introverttina seuraan hieman sivussa ja hymyilen, vähä kerrassaan minäkin avaudun kuorestani ja uskaltaudun jopa jutustelemaan.  

Harjoitus tekee mestarin, ja tässä asiassa pitää varmasti paikkansa.

Jonain päivänä minä voin olla se suurin hölösuu siellä markkina areenan kehällä.  Ja parhaimmat esiintyjätkin ovat sanoneet, että pieni terve jännitys kuuluu aina asiaan ja parantaa vaan suoritusta.  

Markkinoille valmistautuminen

Markkinoille lähtö vaatii suuren määrän työtunteja ja meidän kohdalla varsinkin tuotteiden valmistusta. Etikat ja pulverit kun ei yksinään pakkauksiin pölähdä ja vanulaput valmiina puikolta tipahda.  

Silti tätä työtä rakastaa niin suurella sydämellä, että se työnteko ei oikeastaan edes tunnu työltä. 

On melko ideaali tilanne, kun voi istuskella kahvikupposen ääressä, ihmetellä edellisen illan vaalituloksia ja jääkiekko matseja, heitellä vitsiä maailman parhaimman jengin kanssa ja siinä samalla tehdä töitä, jolla on oikeasti iso merkitys tälle rakkaalle äiti maalle. 

Markkinahuvit voi alkaa!

Vihdoinkin kaikki tuotteet on valmistettu, ja pakattu matkaan, on seuraava jännitys momentti, miten tavarat ja pöydät saadaan mahtumaan kyytiin.

Firmamme toinen tämän hetkinen auto on minun pieni kirppu. Nimestä voi jo päätellä, että kyseessä on todella pieni auto, mutta sitäkin suurempi sydän. Tavarat saadaan kuin saadaankin taas muutaman tovin pähkäilyn jälkeen kyytiin ja pääsemme matkaan. 

Markkinapöydän käymme tekemässä aina mahdollisuuksien mukaan jo edellisenä iltana valmiiksi. On aamulla sitten kaikki herkut valmiina pöydässä odottelemassa teitä, ihania asiakkaitamme.

Me olemme markkinoilla teitä varten, ja tuotteet kun on esillä heti aamusta, on meillä kaikki se aika käytettävänä teidän kanssanne.  

wemmi_kevätmarkkinat_ecokoti

Olemme kohdanneet monia upeita asiakaskontakteja markkina reissuillamme ja sama ilmiö oli taasen tänä viikonloppuna.

Ihmisissä on voimaa ja myös minunlainen peltohiiri saa suurta mielihyvää hyvistä juttutuokioista.  

Tapasimme ja jututimme satoja ihania ihmisiä viikonlopun aikana, sekä saimme teiltä kultaakin arvokkaampia vinkkejä ja toiveita tuotteisiin liittyen tulevaisuuteen

Saimme runsain määrin kiitosta siitä työstä mitä tehdään ja se, jos mikä antaa voimaa jatkaa tätä.  

Asiakkaitten lisäksi, tapasimme monia muita mahtavia kauppiaita. 

Markkinoilla on parasta asiakaskohtaamisten lisäksi kierrellä tutustumassa muihin yrittäjiin sekä heidän tuotteisiin. Tarttuipa mukaan meillekin muutama löytö, ja tapasimme oikeita sielunkumppaneita, jotka arvostavat samoja asioita kanssamme.

Paljon tämä työ ottaa, mutta antaa niin paljon enemmän.   

Puhun nyt koko meidän ecoperheen puolesta ja kiitän mitä nöyrimmin kaikkia, ketä viikonlopun aikana saimme kunnian tavata. 

Toivottavasti teitte hyviä ostoksia markkinoilta, ja olisi suuri kunnia saada palvella teitä myös jatkossa uusien markkinoiden, tai verkkokauppamme kautta.  

Olkaahan kuulolla ja pitäkää ecokoti nimi mielessä, meillä on vielä monta hyvää tarinaa teille kerrottavana jatkossakin.  

Tapaamisiin ja aurinkoista kesän odotusta teille kaikille! <3 

Eco terveisin,

Salla

Edellinen artikkeli 5 tapaa olla ekologinen
Seuraava artikkeli Monipuolinen pyykkietikka

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods