Siirry eteenpäin
♡ Toimitus alkaen 4,99 € | Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille | 100 päivän ilmainen palautusoikeus ♡

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Olisitko Sinä myrkyttömien pesuaineiden uusi jälleenmyyjä?

Ecokoti on vuonna 2018 perustettu perheyritys, joka valmistaa suurella sydämellä pienessä pesuainetehtaassaan myrkyttömiä pesuaineita. Etsimme jatkuvasti uusia jälleenmyyjiä ympäri Suomen tekemään töitä kanssamme ja myymään rakastettuja tuotteitamme!

Ecokoti® on rekisteröity tavaramerkki, jonka tuoteperheeseen kuuluvat myrkyttömät, kotimaiset ja eläinkokeettomat kodin pesuaineet. Tuotteet valmistetaan pientuotantona Varkaudessa ja niille on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. Pesuaineiden pesuteho perustuu luonnon omiin raaka-aineisiin, jolloin niitä on turvallista käyttää niin kotona kuin mökilläkin. Pakkaukset puolestaan ovat suunniteltu niin kauniiksi, jotta voit pitää niitä reilusti esillä. Tuotteet ovat pakattu lasipakkauksiin, joita asiakas voi täyttää jatkossa 100 % kierrätettävillä täyttöpakkauksilla.

Valikoimasta löytyvät myrkyttömät pesuaineet astioille, pyykeille sekä kaikille kodin pinnoille. Ecokoti® Tuoteperheen pesuaineet eivät vahingoita ihmistä, luontoa tai eläimiä, joten asiakkaasi voi huoletta siivota kodin puhtaaksi ilman turhia kemikaaleja. Tutustu tarkemmin tuotteisiin tästä.

Ecokoti pitää jälleenmyyjistään huolta. Saat riittävästi tietoa tuotteista, jotta sinä voit keskittyä pelkästään tuotteiden myymiseen. Jälleenmyyjä tilaa tuotteet myyntiin jälleenmyyjien verkkokaupasta, josta löytyy kattavasti tietoa ja materiaalia myynnin tueksi.

Mitä edellytämme jälleenmyyjältä?

  • Voimassa olevaa y-tunnusta, joka on ennakkoperintärekisterissä
  • Reipasta myyntihenkisyyttä ja tahtoa jakaa tietoa myrkyttömistä pesuaineista kuluttajille
  • Halua tarjota asiakkailleen myrkyttömän vaihtoehdon kodin puhtaanapitoon
  • Kykyä vakuuttaa asiakas ecokoti® pesuaineiden erinomaisesta laadusta sekä pesutehosta
  • Mielenkiintoa ajankohtaisiin asioihin ja nimenomaan ekologisuuden kasvavaan trendiin
  • Rakkautta luontoon, ihmiseen ja eläimeen

Mikäli täytät yllä olevat kohdat ja olet aidosti kiinnostunut myymään ecokoti® pesuaineita, jätä yhteystietosi ja yrityksesi esittely alla olevalla lomakkeella. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian ja yhteistyömme voi alkaa!

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods