Haluatko jälleenmyyjäksi?

Tervetuloa meidän ekologiseen elämään!

Etsimme jälleenmyyjiä jotka innostuvat tuotteistamme, haluavat jakaa luonnon ja hyvinvoinnin rakkauden sekä toimia kanssamme vastuullisesti.

Ecokoti toiminnassaan pitää mielessä luonnon ja ihmisen. Tekee vastuullisia päätöksiä ja huolehtii velvoitteistaan.

Pyrimme ostamaan tuotantoon tulevat materiaalit Suomesta ja mahdollisimman läheltä. Haluamme tukea suomalaista työtä. Kierrätämme kaiken meille tulevan pakkausmateriaalin ja lajittelemme jätteemme asian mukaisesti.

Kaikkea emme voi valmistaa itse. Meille jälleenmyyntiin tulevan tuotteen tulee täyttää sama ideologia. Tilaamme tuotteet isoissa erissä ja näin vähennämme kuljetuskustannuksia. Olemme toimittajaan yhteydessä ensin, haluamme tietää heistä ja heidän toimintatavoistaan.

Olemme käsityöläisiä. Ecokodin ideologiana on tärkeiden arvojen noudattaminen ja luonnonmukaisten tuotteiden valmistaminen.

Valmistamme Varkaudessa oma tuotantona täysekologisia kodin pesuaineita. Kehitämme, kokeilemme ja herätämme henkiin ekologisia ajatuksia vuosien takaa.

Valmistamme tuotteita, joita sukupolvet ovat tehneet aikojen saatossa ennenkin.

Pyykinpesuun ja peseytymiseen, joita meidän mummomme, ukit ja isoisoäidit ovat tehneet jo aikoja sitten ennen meitä. 

Meidän ecokoti® Tuoteperheelle on myönnetty Avainlippu merkki ja olemme ylpeästi suomalainen perheyritys. Yrityksemme on Suomen Ekoyrittäjien jäsen.

Uusi tulokas tuoteperheeseen on ecokoti® Konetiskitabletti. Sitä ei meidän äitien äidit ole ikinä ennen tehneet. Tämä syntyi meidän Karin ideasta ja käsistä.

Etsimme jälleenmyyjiä meidän ecokoti® Tuoteperheen ekologisille pesuaineille aivan ympäri Suomen. Jos vain luonto ja ihmisen hyvinvointi sinulle tärkeää ja olet kiinnostunut meidän tuotteista, niin laita meille pieni tarina itsestäsi sekä yrityksestäsi ja anna yhteystietosi alla olevalla lomakkeella.

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Mira Leskinen

ecokodin jälleenmyyjät