Toimitus- ja maksutavat

Verkkokaupassamme käytettävät maksutavat:

klarna ecokoti

MAKSUTAVAT

Maksuvälittäjänä toimii Svea Payments Oy, jonka kautta maksuvaihtoehtoina ovat yleisimmät pankki- ja luottokorttimaksut, mobiilimaksut, verkkopankkimaksut, Svea Lasku ja Erämaksu sekä Klarna Lasku ja Maksa Myöhemmin.

Kaikki maksut suoritetaan salatussa yhteydessä ja ovat turvallisia.

TOIMITUSTAVAT ja -KULUT

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitustapoina käytämme palvelua DB Schenker ja Posti.

Voit valita toimitustavaksi myös noudon tuotantovarastolta, jolloin noudon ajankohdasta tulee sopia kanssamme erikseen sähköpostilla tai puhelimella.

SaKaMi Oy / ecokoti
Mestarintie 1
78200 Varkaus
asiakaspalvelu@ecokoti.com
+358 50 470 3975

Hinnasto:

  • DB Schenker, 2,90 € 
  • Postipaketti, 5,90€ 
  • DB Schenker, Kotijakelu, 10,90€
  • Nouto tuotantovarastolta (sovi noudosta erikseen asiakaspalvelun kanssa), 0€

Noutopisteen valinta suoritetaan tilauksen yhteydessä.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksille. Ilmainen toimitus koskee DB Schenkerin noutopistetoimituksia. Noutopiste määräytyy asiakkaan osoitteen mukaisesti lähimpään noutopisteeseen.

VAIHTO- ja PALAUTUSEHDOT

Kaikilla asiakkaillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli toimituspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, vaihto- ja palautusoikeus on päättynyt. 

  • Hygienia- ja kosmetiikkatuotteet: Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia alkuperäispakkauksessaan olevia käyttämättömiä tuotteita. Avattuja hygienia- ja kosmetiikkatuotteita ei voi palauttaa hygieniasyistä.

Ennen tuotteen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@ecokoti.com), niin tarkistamme palautusoikeuden sekä annamme palautusohjeet.

Kun olet saanut vahvistuksen palautukselle asiakaspalvelustamme, voit palauttaa tilauksen. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tilinumerosi sekä tilauksen kuittikopio tai kopio ecokoti.com tilausvahvistuksesta. Valokuva kuitista tai tilausvahvistuksesta riittää kopioksi.

Vastaanotettuamme palautuksenne, saat ilmoituksen sähköpostiisi palautuksen vastaanotosta sekä siitä, onko palautus suoritettu hyväksyttävästi. Hyvitämme rahat pankkitilillesi vasta, kun tuotteen kunto on tarkistettu.

Jos tuotteeseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, asiakas on vastuussa tavaran arvon alenemisesta. SaKaMi Oy:llä on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. SaKaMi Oy voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta maksamaasi summaa, jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta/väärästä tuotteesta tulee tehdä asiakaspalveluumme viipymättä vastaanotettuanne tilauksenne kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio asiakaspalveluumme.

Asiakas on vastuussa palautuksen postikuluista. Maksat palautuskuluja saman verran kuin tilauksen lähetyskuluja.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Lunastamattomasta paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. 

Jos tilaamasi paketti palautuu meille noutamatta jättämisen vuoksi, palautetaan siinä olevat tuotteet myyntiin 6kk säilytyksen jälkeen. 

Tilauksen peruuttamisesta veloitamme käsittelykulut 10€.

Tarkemmat palautusohjeet saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ecokoti.com

Palautusosoite:
SaKaMi Oy
Mestarintie 1
78200 Varkaus

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA 

Verkkokaupan www.ecokoti.com tuotteita myy ja sivua hallinnoi SaKaMi Oy, y-tunnus 2942854-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-maihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

SaKaMi Oy tarjoaa tämän verkkosivun, mukaan lukien kaiken informaation, työkalut sekä palvelut tältä sivulta sinulle sillä ehdolla, että hyväksyt kaikki ehdot, käytännöt ja ilmoitukset, jotka tuodaan täällä julki. Verkkokaupan isännöintipalvelun on Shopify Inc.

TILAAMINEN JA TILAUSVAHVISTUS

Pääsääntöisesti tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.ecokoti.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, asiakastiedot, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamisesta tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimituskuluihin ja palveluehtoihin.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitamme tuotteita joka arkipäivä. Mikäli teet tilauksen lähetyspäivää edeltävänä päivänä ennen klo 12, saat tilauksesi seuraavan päivän toimitukseen. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle erikseen.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Henkilökohtaisten tietojen lähettäminen verkkokauppamme kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti. SaKaMi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

ERIMIELISYYDET

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

TOIMITUSEHTOJEN MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja maksuehtoja. Asiakkaalla on velvollisuus ennen tilaustaan tarkastaa kulloinkin voimassa olevat toimitus- ja maksuehdot. Jos sinulla on kysyttävää toimitus- tai maksuehdoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ecokoti.com tai verkkokauppamme yhteydenottolomakkeen kautta.