Siirry eteenpäin

Toimitus- ja maksutavat

MAKSUTAVAT

 

Maksuvälittäjänä toimii Paytrail Oyj, jonka kautta maksuvaihtoehtoina ovat yleisimmät verkkopankki- ja luottokorttimaksut sekä mobiilimaksut. Paytrail Oyj:n lisäksi maksunvälittäjänämme on Klarna Lasku ja Maksa Myöhemmin.

Kaikki maksut suoritetaan salatussa yhteydessä ja ovat turvallisia.

PAYTRAIL OYJ:N MAKSUEHDOT

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

PANKKIMAKSUT

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot (In English)

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

MOBIILIMAKSUTAVAT

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöehdot

MobilePayn käyttöehdot

Siirto-maksut:

TOIMITUSTAVAT JA HINNASTO

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Kuljetusyhtiönä verkkokaupan tilauksille toimii Matkahuolto.

Hinnasto:

  • Matkahuolto, Lähellä-paketti, 6,90 €
  • Matkahuolto, Bussipaketti, 7,90 €
  • Matkahuolto, Kotijakelu, 14,90 €

Noutopisteen valinta suoritetaan tilauksen yhteydessä.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 100€ tilauksille. Ilmainen toimitus koskee Matkahuollon Lähellä-pakettitoimitusta.

Matkahuollon Lähellä-pakettitoimitukset aktivoituvat automaattisesti ilmaiseksi, kun ostoskorin arvo ylittää 100 €. Varmistathan, että kaikki haluamasi tuotteet ovat kerralla yhdessä tilauksessa, sillä emme hyvitä ilmaista toimitusta jälkikäteen. 

PAKETIN NOUTAMATTA JÄTTÄMINEN

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Lunastamattomasta paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset. 

Jos tilaamasi paketti palautuu meille noutamatta jättämisen vuoksi, palautetaan siinä olevat tuotteet myyntiin 6kk säilytyksen jälkeen. 

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilauksen peruuttamisesta veloitamme käsittelykulut 10€.

TOIMITUS- JA MAKSUEHTOJEN MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja maksuehtoja. Asiakkaalla on velvollisuus ennen tilaustaan tarkastaa kulloinkin voimassa olevat toimitus- ja maksuehdot. Jos sinulla on kysyttävää toimitus- tai maksuehdoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@ecokoti.com tai verkkokauppamme yhteydenottolomakkeen kautta. 

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

Kaikilla asiakkaillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli toimituspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, vaihto- ja palautusoikeus on päättynyt. 

  • Hygienia- ja kosmetiikkatuotteet: Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia alkuperäispakkauksessaan olevia käyttämättömiä tuotteita. Avattuja hygienia- ja kosmetiikkatuotteita ei voi palauttaa hygieniasyistä.

Ennen tuotteen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@ecokoti.com), niin tarkistamme palautusoikeuden sekä annamme palautusohjeet.

Kun olet saanut vahvistuksen palautukselle asiakaspalvelustamme, voit palauttaa tilauksen. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tilinumerosi sekä tilauksen kuittikopio tai kopio ecokoti.com tilausvahvistuksesta. Valokuva kuitista tai tilausvahvistuksesta riittää kopioksi.

Vastaanotettuamme palautuksenne, saat ilmoituksen sähköpostiisi palautuksen vastaanotosta sekä siitä, onko palautus suoritettu hyväksyttävästi. Hyvitämme rahat pankkitilillesi vasta, kun tuotteen kunto on tarkistettu.

Jos tuotteeseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, asiakas on vastuussa tavaran arvon alenemisesta. SaKaMi Oy:llä on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. SaKaMi Oy voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta maksamaasi summaa, jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta/väärästä tuotteesta tulee tehdä asiakaspalveluumme viipymättä vastaanotettuanne tilauksenne kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio asiakaspalveluumme.

PALAUTUKSEN POSTIKULUT

Asiakas on vastuussa palautuksen postikuluista. Maksat palautuskuluja saman verran kuin tilauksen lähetyskuluja.

PALAUTUSOHJEET

Tarkemmat palautusohjeet saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@ecokoti.com

Palautusosoite:
SaKaMi Oy
Mestarintie 1
78200 Varkaus

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods