Meidän tarina

Mistä kaikki alkoi? 

Maapallon hyvinvointi on meille ecokodissa sydämen asia. Haluamme säilyttää sen kaiken upeuden, mitä luonto meille tarjoaa ja olla mukana kestävässä kehityksessä. Maapallomme on kriittisessä tilassa ilmastonmuutoksen myötä ja meidän kaikkien tulisi tehdä yhdessä töitä, jotta ympäristömme olot paranevat, sillä täällä on elämää vielä meidänkin jälkeemme.

Arkipäiväiset valinnat ovat tärkeitä, otanko kaupasta muovipussin sijaan kierrätettävän paperipussin; lajittelenko bio- ja sekajätteen erilleen? Valitsenko pesuaineeksi kemiallisesti myrkyllistä ainetta vai haluanko säästää luontoa ostamalla luonnonmukaisia tuotteita? Ajanko autolla matkan, jonka yhtä hyvin voisin taittaa kävellen tai vaikkapa linja-autolla? 

meidan_tarina_ecokoti

Miksi emme tekisi valintoja kauniin luontomme puolesta? Miksi emme yhdessä pitäisi huolta siitä, että seuraavillakin sukupolvilla on mahdollisuus nauttia maapallomme monimuotoisuudesta? Tehdään yhdessä vihreitä valintoja ja pidetään toisistamme huolta. 

Ecokoti - Sydämen asiana luonto

Näitä ajatuksia pyöritellessämme mielessämme, ymmärsimme mitkä ovat meille äärimmäisen tärkeitä arvoja: ympäristöystävällisyys, eläinten suojelu, kotimaisuus, kierrätys sekä asiakastyytyväisyys. 

Näin ollen, perustimme verkkokaupan, jonka ideologiana on meille tärkeiden arvojen noudattaminen ja luonnonmukaisten tuotteiden myyminen. Kehittelemme itse oma tuotantona täysekologisia tuotteita, ja valikoimamme tulee kasvamaan vielä runsaasti.

Yrityksenä olemme vastuullinen toimija ja tuottaja. Testaamme ja kokeilemme itse tuotteet sekä annamme myös asiakkaista koostuvan testiryhmän kertoa mielipiteensä tuoteesta, ennen kuin tarjoamme niitä Teille. Lisäksi tuemme suomalaista työtä ja olemme suomalaisen työn liiton jäsen.

Noudatamme tuotekehittelyssämme kestopakkauksia, jotka ovat niin kauniita, että niitä voi reilusti pitää esillä. Tilauksemme pakataan kierrätettyihin pahvilaatikoihin ja pakkausmateriaalina käytämme mm. vanhoja sanomalehtiä. 

SaKaMi Oy / ecokoti.com on Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsen. Olemme sitoutuneet noudattamaan vastuullisen toiminnan eko-eettisiä periaatteita. Ympäristövastuullisuus on toimintaa, joka selvästi ylittää lakisääteisen ympäristönsuojelun tason ja jossa suojelu ylittävältä osalta perustuu vapaaehtoisuuteen.

Eco tuotteet ovat ympäristövastuullisia tuotteita.

syksy_ecokoti

Ecokodin tiimi

Olemme pieni suomalainen perheyritys Varkaudesta, jolle luonto on sydämen asia. Yrityksessämme on myös nuorta innovaatiota, jonka myötä meille onkin kehittynyt meidän oman tuotannon eco™ tuoteperhe, joka tulee kasvamaan tulevaisuudessa. Tuoteperheellemme on myönnetty avainlippu.

Ecokodin takana toimii ihan oikeita ihmisiä ja meihin voi törmätä esimerkiksi messuilla tai muissa tapahtumissa missä päin Suomea tahansa. Infoa tapahtumista löydät mm. Facebookista, Instagramista sekä Tapahtumat -sivulta. Löydät linkit ecokodin sosiaalisen mediaan verkkokauppamme sivun alareunasta. 

Ecokodin asiakaspalvelusta vastaa koko henkilökunta ja haluammekin taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja verkkokaupan käyttökokemuksen!

Tämän vuoksi annamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun asiakaspalveluumme.

Tervetuloa mukaan meidän tarinaamme!

Jos rakastat luontoa ja noudatat samoja arvoja kuin me, olet saapunut oikeaan paikkaan ostoksille. Mikäli lähellä tuotetut, itsetehdyt ja kotimaiset tuotteet ovat lähellä sydäntäsi, löydät meiltä varmasti tuotteita, joista nautit.

Tehdään maailmasta yhdessä parempi paikka, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi palveltavaksi. 

Me pidämme sinusta huolen!