Meidän tarina

Tervetuloa meidän ekologiseen elämään!

Olemme pieni suomalainen perheyritys Varkaudesta, jolle luonto on sydämen asia.

Ecokoti toiminnassaan pitää mielessä luonnon ja ihmisen. Tekee vastuullisia päätöksiä ja huolehtii velvoitteistaan. Meille on tärkeää tukea suomalaista työtä ja siksi olemmekin suomalaisen työn liiton jäsen.

Olemme Suomen Ekoyrittäjät ry:n jäsen, jonka kautta olemme sitoutuneet noudattamaan vastuullisen toiminnan eko-eettisiä periaatteita. Ympäristövastuullisuus on toimintaa, joka selvästi ylittää lakisääteisen ympäristönsuojelun tason ja jossa suojelu ylittävältä osalta perustuu vapaaehtoisuuteen.

ecokoti ekologinen elämä

Pyrimme ostamaan tuotantoon tulevat materiaalit Suomesta ja mahdollisimman läheltä. Kierrätämme kaiken meille tulevan pakkausmateriaalin ja lajittelemme jätteemme asian mukaisesti.

Kaikkea emme voi valmistaa itse. Meille jälleenmyyntiin tulevan tuotteen tulee täyttää sama ideologia. Tilaamme tuotteet isoissa erissä ja näin vähennämme kuljetuskustannuksia. Olemme toimittajaan yhteydessä ensin, haluamme tietää heistä ja heidän toimintatavoistaan.

Olemme käsityöläisiä. Ecokodin ideologiana on tärkeiden arvojen noudattaminen ja luonnonmukaisten tuotteiden valmistaminen. Meille tärkeitä arvoja on mm. kotimaisuus, kierrätys, asiakastyytyväisyys, ympäristöystävällisyys, sekä luonnon ja eläinten suojelu.

Valmistamme Varkaudessa oma tuotantona täysekologisia kodin pesuaineita. Kehitämme, kokeilemme ja herätimme henkiin ekologisia ajatuksia vuosien takaa. Noudatamme tuotekehittelyssämme kestopakkauksia, jotka ovat niin kauniita, että niitä voi reilusti pitää esillä.

Valmistamme tuotteita, joita sukupolvet ovat tehneet aikojen saatossa ennenkin. Pyykinpesuun ja peseytymiseen, joita meidän mummomme, ukit ja isoisoäidit ovat tehneet jo aikoja sitten ennen meitä. 

Meidän ecokoti® Tuoteperheelle on myönnetty Avainlippu merkki ja olemme ylpeästi suomalainen perheyritys. Ecokoti® tuotteet ovat ympäristövastuullisia tuotteita.

Uusi tulokas tuoteperheeseen on ecokoti® Konetiskitabletti. Sitä ei meidän äitien äidit ole ikinä ennen tehneet. Tämä syntyi meidän Karin ideasta ja käsistä.

Tervetuloa mukaan meidän tarinaamme!

Ecokodin asiakaspalvelusta vastaa koko henkilökunta ja haluammekin taata asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja verkkokaupan käyttökokemuksen!

Tämän vuoksi annamme asiakkaillemme 100% tyytyväisyystakuun asiakaspalveluumme.

Jos rakastat luontoa ja noudatat samoja arvoja kuin me, olet saapunut oikeaan paikkaan ostoksille. Mikäli lähellä tuotetut, itsetehdyt ja kotimaiset tuotteet ovat lähellä sydäntäsi, löydät meiltä varmasti tuotteita, joista nautit.

Tehdään maailmasta yhdessä parempi paikka, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi palveltavaksi. 

Me pidämme sinusta huolen!

ecokoti ekologinen elämä