Mitä on eco™ pyykkietikka?

Pyykkietikka on 100% luonnollinen vaihtoehto kemiallisille huuhteluaineille. 

Meidän oman tuotannon eco pyykkietikkamme raaka-aineet on valittu tarkoin, jonka vuoksi voimme sanoa, että se on täysin kotimainen sekä ympäristöystävällinen tuote pyykinpesua varten! 

Eco pyykkietikka valmistetaan Varkaudessa käsityönä, eikä sen valmistuksessa ole ihmiset, saati eläimet kärsineet. Raaka-aineina käytämme suomalaista Rajamäen väkiviinaetikkaa, keitettyä ja suodatettua vettä sekä vain 100% eteerisiä öljyjä. Veden osuus pyykkietikasta on alle 20%, eikä se vaikuta pyykkietikan säilyvyyteen. 

Valitsimme Rajamäen väkiviinaetikan, koska se valmistetaan kotimaisesta viljaviinasta Heinävedellä. Väkiviinaetikka valmistetaan perinteisellä valmistusmenetelmällä; kaksinkertaisella käymismenetelmällä ja kypsyttämällä. Tästä lopputuotteena syntyy aitoa ja luonnollista etikkaa 

Aidon etikan tunnistaa sen nimestä: ainoastaan käymisetikan nimeen saa liittää raaka-aineena käytetyn alkoholin nimen. Väkiviinaetikan happopitoisuus on 10%. 

eco pyykkietikka ekologinen huuhteluaine ecokoti

Miten pyykkietikkaa käytetään? 

Eco™ pyykkietikan käyttö on todella helppoa!  

Lisää kaksi korkillista pyykkietikkaa pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon, niin se riittää puhdistamaan ja raikastamaan pyykkisi erinomaisesti. 

Eco pyykkietikasta on moneksi; se tekee pyykeistä pehmeitä ja raikkaan tuoksuisia, sekä puhdistaa samalla pyykinpesukonetta. Se ei jätä jäämiä tekstiileihin ja poistaa tehokkaasti hankalimmatkin tahrat, kuten muun muassa kellastumat, savun, homeen sekä hien hajun. 

Eteerinen öljy voi pullon suulta tuoksua voimakkaalta, mutta pyykkeihin jäävä tuoksu on hento.  

Valikoimastamme löytyy myös hajusteeton vaihtoehto myös perheen pienimmille, allergikoille ja hajusteyliherkille.  

Muita tuoksuja ovat Appelsiini, Laventeli, Lime, Piparminttu ja Sitruunaruoho, joista Appelsiini, Sitruunaruoho ja Piparminttu ovat luomutuoksuja. 

Tutustu eco™ pyykkietikka -valikoimaamme