Mitä on Eco™ Pyykkipulveri?

  • 100% biohajoava, täysin myrkytön sekä ympäristöystävällinen pyykinpesujauhe.  
  • 100% suomalaista käsityötä, sekä toimivaksi testattu ja todettu useiden käyttökertojen jälkeen. 

Eco™ Pyykkipulveri on valmistettu käsityönä Varkaudessa täysin luonnollisista raaka-aineista, eikä sisällä mitään ylimääräisiä myrkkyjä kuten fosfaattia tai zeoliittia eli keinotekoista savea. Tässä pyykkipulverissa veden pehmentämisen hoitaa magnesiumsulfaatti sekä natriumkarbonaattidekahydraatti. 

eco_pyykkipulveri_ecokoti

Miten Eco Pyykkipulveria käytetään? 

Annostele 1-2 ruokalusikallista pyykkipulveria joko pesupalloon tai pesuainelokeroon. Pese pyykki normaalisti. Pyykkipulverimme soveltuu pestäväksi 40-60°C asteessa sekä se sopii kirjo- ja valkopyykille. 

Vinkki! Pyykkipulverimme soveltuu myös täsmälliseen tahranpoistoon. Sekoita tilkka vettä sekä pyykkipulveria ja tee niistä tahnamainen seos. Hankaa seos tahraan, jonka jälkeen pese vaate normaalisti.  

Eco™ Pyykkipulverista on moneksi: 

  • pehmentää pyykin ja valkaisee kankaita  
  • poistaa tuoksuja ja tekee pyykistä raikkaan  
  • poistaa öljy- sekä rasvatahroja  
  • poistaa kalkkia ja saostumia  
  • tekee äärettömän hyvää pesukoneellesi! 

Valikoimassamme on tällä hetkellä kolme vaihtoehtoa: Laventeli, Sitruunaruoho (luomu) sekä Hajusteeton. Hajusteeton versio soveltuu erinomaisesti hajusteyliherkille sekä allergikoille. 

Tutustu Eco™ Pyykkipulveri -valikoimaamme

eco_pyykkipulveri_ecokoti

Sisältää: natriumkarbonaattidekahydraatti, natriumbikarbonaatti, magnesiumsulfaatti, merisuola, 100% eteerinen öljy (öljyjä ei ole lisätty hajusteettomaan versioon)   

Varoitus! Natriumkarbonaattidekahydraatti ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pyykkipulveria joutuessa silmiin, huuhtele silmät välittömästi runsaalla vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin.