Mitä on ecokoti® Pyykkietikka?

Ecokoti® Pyykkietikka on kotimainen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto kemiallisille huuhteluaineille. Pyykkietikka on biohajoavaa sekä täysekologista eli se sisältää vain luonnon omia ainesosia.

Ecokoti® Pyykkietikka valmistetaan käsityönä Varkaudessa. Raaka-aineina käytämme aitoa Rajamäen väkiviinaetikkaa sekä vain 100% eteerisiä öljyjä. 

Valitsimme Rajamäen väkiviinaetikan, koska se valmistetaan kotimaisesta viljaviinasta Heinävedellä. Väkiviinaetikka valmistetaan perinteisellä valmistusmenetelmällä; kaksinkertaisella käymismenetelmällä ja kypsyttämällä. Tästä lopputuotteena syntyy aitoa ja luonnollista etikkaa 

Aidon etikan tunnistaa sen nimestä: ainoastaan käymisetikan nimeen saa liittää raaka-aineena käytetyn alkoholin nimen. Väkiviinaetikan happopitoisuus on 10%. 

ecokoti pyykkietikka

Miten ecokoti® Pyykkietikkaa käytetään? 

Pyykkietikkaa annostellaan kaksi korkillista pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Pulloa tulee ravistaa aina ennen käyttöä, koska eteerinen öljy ei sekoitu nesteeseen.

Ecokoti® Pyykkietikka ei pese pyykkiä, vaan se toimii huuhteluaineen tavoin raikastaen ja pehmentäen pyykin ympäristöystävällisesti. Pyykin raikastuksen lisäksi se puhdistaa myös pyykinpesukonetta. 

Ecokoti® Pyykkietikka poistaa tehokkaasti hankalimmatkin tahrat, kuten kellastumat sekä lisäksi hävittää vaikeat hajut kuten savun, homeen ja hien hajun. Pyykkietikasta ei myöskään jää jäämiä tekstiileihin. 

Eteerinen öljy voi pullon suulta tuoksua voimakkaalta, mutta pyykkeihin jäävä tuoksu on hento.  

Tutustu ecokoti® Pyykkietikka -valikoimaamme