Siirry eteenpäin
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9.-2.10. ♡
Ecokoti täyttää 4 vuotta ♡ Alekoodilla SYNTTÄRIT4 saat 4 % alennuksen koko kaupasta (ei koske ale-tuotteita tai lahjakortteja) ♡ Tarjous voimassa 26.9. - 2.10. ♡

Tiimi

Ecokoti, tuo pieni pesuainetehdas, jota ympäröivät lukuisat järvimaisemat ja utuiset metsäpolut. Paikka, jossa unelmat myrkyttömistä pesuaineista ja rakkaus puhtaaseen luontoon kohtaavat. Se ei kuitenkaan ole pelkkä pieni tehdas, vaan neljän perheenjäsenen yhteinen koti, jossa he saavat jakaa unelmiaan myös muille taivaanrannan maalareille.

Ecokodissa sekä tuotteiden valmistus että asiakaspalvelu tapahtuu suurella sydämellä. Jokainen on vastuussa omista osa-alueistaan, mutta yhteinen vastuu on etenkin asiakaspalvelussa.

Tutustu Ecokodin tiimiin:

ecokoti toimitusjohtaja

Mira, Toimitusjohtaja

Olen Mira ja Ecokodin äiti. Minulla on sitä huomisen uskoa vaikka toisille jakaa. Sillä uskolla olen vienyt elämääni ja tätä perheyritystä eteenpäin.

Yrittäjää minusta ei koskaan pitänyt tulla ja pian minulla on takana 10 vuotta yrittäjyyttä. Aloitin toiminimiyrittäjänä ja kolme vuotta sitten sain houkuteltua perheeni mukaan yhteiseen yritykseen. Olen työskennellyt asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä koko työurani. Hullaannun numeroista, taulukkolaskennasta ja verotuksesta. Koulutustaustaa löytyy taloushallinnosta, myynnistä sekä asiakaspalvelusta. Ecokodissa tehtäväni on pyörittää ompelukonetta, rupatella jälleenmyyjien kanssa ja rahakirstun vartiointi. 

Mieleni lepää metsässä. Olen elämässäni muutaman polkupyörän polkenut solmuun ja muutamista lenkkareista juossut pohjat puhki. Aktiivinen vapaa-aika yhdistettynä hyvään leffaan sohvan nurkassa takaa täydellisen rentoutumisen.  

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä liittyen yritykseen ja sen toimintaan, laitahan minulle postia: mira.leskinen@ecokoti.com

ecokoti tuotekehittelija

Kari, Tuotanto ja kehitystyö

Olen Kari, Ecokodin ainut miespuolinen jäsen. Ennen Ecokotia ja yrittäjyyttä, ehdin toimia kaupanalalla reilut 30-vuotta erilaisissa myynnin tehtävissä, sekä esimiehenä että myymälävastaavana.

Olen ecokodin yleismies, ja vastuullani on meidän koneellinen tuotanto, raaka-aine hankinnat sekä tuotekehitys. Lisäksi toimin useimmiten autonkuljettajana markkina ja messumatkoillamme.

Vapaa-aikani kuluu vanhan rintamamiestalon remontoinnissa, ulkoilemalla sekä rakkaan vaimoni seurassa. Syksyisin intohimona on päästä sienestämään. Kyllä täytyy myöntää että TV:n katselu soffan nurkassa on myös aika kivaa.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää tai toiveita tuotteisiin liittyen, laitathan minulle postia: kari.leskinen@ecokoti.com 

ecokoti sisällöntuottaja

Salla, Sisällöntuottaja ja blogi-vastaava

Olen Salla, kirjailijan alku. Takana on yli 10 vuotinen työura kaupan alalta, ja olen toiminut myyjänä elintarvikealan yrityksessä. Koulutukseltani olen ylioppilas, merkonomi, sekä hiljattain suorittanut lähiesimiestyön tutkinnon.

Mielenkiinto on kuitenkin aina lapsesta saakka ollut kirjallisuuden parissa. Nuorena kirjoitin paljon runoja, sekä monet kerrat on tullut kirjastossa vierailtua. Tänä päivänä teen unelmahommaani yrityksessämme ja toimin meidän sisällöntuottajana. Vastuullani on uutiskirjeiden sekä blogiartikkeleiden kirjoittaminen. Kirjoittamisen lisäksi hoidan asiakaspalvelua, sekä osallistun tuotteiden valmistukseen.

Vapaa-ajallani vietämme puolisoni kanssa paljon aikaa luonnossa retkeillen. Monet luontopolut ovat tulleet meille tutuksi, ja haaveena olisi joku päivä lähteä Lappiin vaeltelemaan. Retkeilyn lisäksi, harrastamme molemmat paljon musiikkia, niin kuunneltuna kuin soitettuna. Vallitsevan tilanteen johdosta ei paljon konsertteihin ole päästy, mutta onneksi kotoa löytyy soitinta joka lähtöön. Silloin taas kun tarvitsen omaa rauhaa ja aikaa, minut löytää hyvän kirjan parista tai neulomasta.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää uutiskirjeistä, blogista tai muuhun sisältöön liittyvistä asioista, laitathan minulle postia: salla.vauhkonen@ecokoti.com

ecokoti digivastaava

Oona, Digi- ja markkinointivastaava sekä visualisti

Mun nimi on Oona ja olen kiinnostunut yrittäjyydestä, taloushallinnosta ja graafisen suunnittelun sekä visualistin työtehtävistä. Olen kirjoittanut ylioppilaaksi vuonna 2015 ja valmistuin merkonomiksi vuonna 2021. Asiakaspalvelun ja myynnin kokemuksen olen hankkinut itselleni työskentelemällä erilaisissa kaupan alan yrityksissä myyjän tehtävissä.

Vastaan yrityksemme visuaalisesta ilmeestä, logosta, tuotekuvista ja verkkokaupan ulkoasusta. Olen myös meidän digivastaava ja IT-tuki, joka työskentelee verkkokaupan konepellin alla sekä somekanavien takana. Autan yrityksemme muita työntekijöitä mahdollisissa teknisissä ongelmissa. Kaiken tämän lisäksi hoidan meidän markkinoinnin. Teemme Sallan kanssa paljon yhteistyötä sisällöntuotannon saralla, ja voit mm. saada uutiskirjeitä meiltä molemmilta.

Olen itseoppinut valokuvaaja ja "tietokonenörtti", joten oli selvää yritystä perustaessa, että minä olen vastuussa verkkokaupan toteutuksesta sekä sen ylläpidosta. Olen tutustunut Adoben ja erityisesti Photoshopin ihmeelliseen maailmaan jo lapsena ja onkin ilo työskennellä sen parissa nykyään liki päivittäin. Visuaalisuuttani on vahvistanut piirtäminen sekä kaikenlaiset käsityöt mm. neulominen ja tämän päivän innostukseni makramee-töihin!

Vaikka Ecokoti on minulle sydämen asia ja pyhitän paljon ajastani työlle, löytyy minulta myös vapaa-aikaa, jota vietän mieheni ja kissani, perheeni sekä ystävien kanssa. Vapaa-ajallani tykkään lenkkeillä, pyöräillä, leipoa, käydä konserteissa tai rentoutua muuten vaan kotisohvalla Netflixin parissa.

Mikäli sinulla tulee kysyttävää verkkokaupan toiminnasta tai muusta teknisestä asiasta, laitathan minulle postia: oona.nenonen@ecokoti.com

Kali

Liityin vasta Ecokodin perheeseen ja minun tehtäväni on huolehtia, että perheeni rentoutuu seurassani! Otan vastaan paljon silityksiä ja rapsutuksia, sillä tiedän, että se rentouttaa heitä. 

Töihin minua ei kuulemma oteta mukaan, mutta toimin toimistokisuna silloin, kun Oona malttaa jäädä kotiin tekemään töitä. Silloin lempipuuhaani on makoilla lämpimän tietokoneen päällä!

Päiväni kulutan nukkumalla, pesuhetkillä, syömällä herkullista ruokaa sekä leikkimällä palloni kanssa. Välillä myös nautin kissanminttuhiirien seurasta, mutta eniten nautin tämän perheen antamasta rakkaudesta ja sitä saan paljon! 

Saatat nähdä minua välillä somekanavissa, ainakin silloin, kun maltan jäädä paikoilleni kuvattavaksi. 

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods