Tuotanto ja turvallisuus

Ecokoti pitää huolta turvallisuudesta.

Kun valmistamme käsityöläisinä omia tuotteita, on äärimmäisen tärkeää pitää tuotannon sekä tuotantotilojen turvallisuudesta huolta. 

eco pyykkipulveri ekologinen pesuaine ympäristöystävällinen pyykinpesuaine

Työpaikka pidetään siistinä, lattiat ja kulkuväylät auki, jotta työn tekeminen on turvallista sekä hätätilanteen tullen poistuminen on mutkatonta. Olemme laatineet yrityksellemme hätäpoistumissuunnitelman ja tarkistamme paloturvallisuusasiat kerran kuussa. 

ecokoti turvallisuus pyykkipulveri

Tuotteita tehdessämme käytämme asianmukaisia suojavarusteita (suojakäsineet, hengityssuojaimet sekä suojapuvut). Tuotantotiloissamme on huolehdittu ilmanvaihdon riittävyydestä. 

hengityssuojain ecokoti turvallisuus

Meidän tuotannosta ei lähde työkoneiden ääntä, vain se mitä suusta tulee. Teemmehän kaikki tuotteet pienissä erissä käsin.

Jokainen tuotteen valmistuksessa käytetään ainoastaan niille merkittyjä välineitä. Tuotteiden valmistusvälineet pidetään erillään toisistaan. Raaka-aineet ja valmistusvälineet säilytetään asianmukaisesti. 

rajamäen väkiviinaetikka ecokoti pyykkietikka 
eteerinen öljy ecokoti ympäristöystävällinen

Tiedämme raaka-aineidemme alkuperän ja niiden valmistajat.

Löydät jokaisen ecokoti® Tuoteperheen tuotteen Tukesin Kemikaalirekisteristä:

Huolehdimme ympäristövastuullisesti tilausten lähettämisestä. Pakkaamme tilaukset kierrätettyihin pahvilaatikoihin ja pakkausmateriaaleina käytämme mm. kierrätettyjä sanomalehtiä, pakettikorttien taustapapereita, talous- ja vessapaperien hylsyjä, munakennoja. Hyödynnämme myös kaiken meille tulevan pakkausmateriaalin.

Hyvinvointi yrityksen sisällä.

Yrittäminen perheen kesken luo omat haasteensa. Tämän vuoksi pidämme yhteishengestä huolta pitämällä säännöllisesti kokouksia ja olemme ajan tasalla työkaverin hyvinvoinnista hyvinvoinnista ja kuulumisista. 

Olemme ehdottomasti kiusaamista ja syrjimistä vastaan työyhteisössä niin oman yrityksen sisällä kuin kumppaneiden kanssa.

Yrittäminen on meille perheessä elämäntapa ja teemme joka päivä töitä tällä periaatteella. 

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tuotannostamme, laita meille postia osoitteeseen asiakaspalvelu@ecokoti.com